01-03-09

65) 14 + 7 + 1 = 22

Inderdaad beste bloglezer, wanneer je dit bericht leest ben ik alweer enkele jaren ouder....22 om precies te zijn. En aangezien 2 maart dit jaar op een maandag valt, werd er afgelopen zaterdag al gefeest op voorhand, zonder dat ik er iets van afwist bovendien :-)

Zaterdagavond rond 19u had Diego mij 'plots' nodig om een zonnebril te gaan kopen in het Centro Comercial La Maquinista in Barcelona, en aangezien ik 's avonds toch niet echt iets te doen had, besloot ik hem maar te vergezellen (voel je het al aankomen?). Enfin, ik dus mee in zijn nieuwe Skoda, op naar Barcelona. Eenmaal aangekomen in La Maquinista zijn we 4 winkels binnen geweest, en na 2 minuten zei Diego telkens "Nee, niet mijn goesting, kom maar door naar de volgende winkel". Ok, na nog 2 winkels moest hij dan terug naar huis, want "om 21u zou hij graag met zijn oma willen chatten, en aangezien het in Uruguay dan nog vroeg op de avond is, was het toch wel tijd om door te gaan." (Enfin, goedgelovige ik had alweer niets door).

Aangekomen in Rubí dan deed ik de deur open, en werd ik verrast door Norma, mijn lief, Xavi, Núria, een huis vol ballonnen en een tafel vol met pasta, waarop ik - met een lichtjes verbaasde blik - enkel een "Qué...qué....qué pasa chicos?" kon uitbrengen. Enfin, mijn vriendin had zich uitgeleefd op maar liefst 5 verschillende soorten pasta, en dan nog eens 3 verschillende desserts - waaronder een brownie met 22 kaarsjes, een chocoladetaart met bosvruchten en een heuse cake ter grootte van een klein voetbalstadion. Fie-estaaa dus, en dat was dan nog maar zaterdag; maandag moet op het moment dat ik deze blogpost schrijf (zondagavond) nog beginnen, dus ik hou jullie op de hoogte wat morgen (enfin, vandaag dus) nog in petto heeft!

Meer foto's zijn te vinden op: http://picasaweb.google.com/dasmichiel/8BarcelonaFebruari2009

De commentaren zijn gesloten.