22-11-08

45) Opening Hotel Alexandra

Hey how beste lezer, het is alweer 10 dagen geleden sinds mijn laatste bericht hier op deze blog, en dat is geheel de schuld van een 8-dagen durende evenement waar ik het in mijn volgende blogpost nog uitgebreid ga over hebben. In afwachting alvast een eerste korte berichtje daterende van 13 november, toen Eventisimo uitgenodigd werd voor de opening van het nieuwe Hotel Alexandra ***** in de Calle Mallorca (op 5 minuten wandelen van het kantoor).

Omdat Jerry om familiale redenen een week naar Duitsland was zat ik weer alleen in het kantoor, en aangezien het een uitnodiging voor 6 personen betrof, had ik de kotgenootjes ook maar geïnviteerd voor een avond vol jazz, mooie meisjes (bij de opening van hotels worden altijd modellen ingehuurd) en gratis eten en drinken. Ramon had echter een belangrijke voetbalmatch, en Diego en Norma belden later op de avond af, maar gelukkig had Sergi wel tijd en goesting voor de goodies van Hotel Alexandra.

Om 21u stonden we dan ook in de ingang van het hotel, waar we al direct een glas wijn in onze hand geduwd kregen, en dan door twee modellen naar boven geleid werden, waar we voorgesteld werden als "Michiel y Sergi de Eventisimo Barcelona", hahaha. Tot 22u was het eigenlijk maar een saaie bedoening, met wat loungemuziek en gesocialize, maar dan ging opeens de keukendeur open en werden we aan de lopende band overstelpt met allerhande kleine tapas (in het Spaans heet zo iets een Pica Pica-menú), wijn, water en veel Coca Cola ;) 

Om 23u, toen het Jazz-concert net op gang begon te komen en de obers aan hun 5342e-taparonde begonnen, vonden we het wel stilletjes genoeg geweest, na een uur constant gratis eten en drinken :) Wie zei er daar iets van een economische crisis?

Commentaren

Hij leeft!

Gepost door: Kevin | 24-11-08

De commentaren zijn gesloten.