22-10-08

39) Siësta, siësta, en dat is het zo ongeveer.

decorationDeze week niet veel nieuws vanuit Barcelona. Het weekend was relatief rustig, en afgezien van wat chillen en een beetje werken aan mijn stageverslag, kon mijn weekend dus eigenlijk best wel saai genoemd worden (achja, mag ook wel eens ;)). Wel zaterdagavond nog een foute film gekeken; "Wedding Crashers" (ook wel gekend als "De boda en boda" ("Van bruiloft naar bruiloft") in het Spaans), over twee vrienden die elke week een ander bruiloftsfeest afschuimen voor gratis eten, drank, feest en meisjes.

Enfin, een echte jongensfilm dus, hetgeen perfect verklaarde waarom Norma het na 30 minuten al aftrapte, en Diego, Ramon en ik als een stel echte tienerjongens besloten het volgende weekend ook een paar Catalaanse bruiloften te gaan crashen, muhahaha. Voor de geïnteresseerden hieronder een korte trailer:

Ok, back to reality nu. Ook werkgewijs hebben we momenteel te kampen met een siësta-periode; er komen geen nieuwe aanvragen binnen en dus ook geen dringende telefoons of mails, waardoor Jerry en ik de tijd dagelijks wat proberen te vullen door extra-lange pauzes te nemen, om de 2 minuten de Hotmail-startpagina te refreshen in de hoop van iemand een mail ontvangen te hebben, familie en vrienden stalken via Facebook, of gewoon wat doelloos rondsurfen op internet...

decorationGisteren hadden we nochtans een uitnodiging van Porsche, om op het Circuit van Catalunya een Porsche-driving experience te komen doen in allerlei Porsches (redelijk logisch eigenlijk, dat laaste), inclusief een slipcursus. Helaas wilde de bewaker ons aan de ingang van het Circuit er ons onder geen beding inlaten, en ook de organisator bleek telefonisch niet beschikbaar, dus zat er voor ons niets anders op dan terug te keren naar het kantoor. Terug op kantoor heeft Jerry dan een mail gestuurd naar de organisatie om te vragen of we dit evenement alsnog een andere dag kunnen doen, afwachten dus ;)

De komende dagen zien er gelukkig ook al iets drukker uit; morgen (donderdagavond) zijn we uitgenodigd voor de opening en voorstelling van de zalen, en bijhorende lunch van Elephant BCN (http://www.elephantbcn.com/), een exclusieve feestlocatie in het hartje van Barcelona. En vrijdagavond worden we dan weer als VIPS verwacht in de club Masterpiece, om daar een beetje te zien hoe alles eruit ziet. Jeeuj, dat wordt dus Party Crashen :)

De commentaren zijn gesloten.