17-10-08

38) "Ja, en onze nieuwste innovatie is een adults-only ruimte."


decoration
Gisteren kregen we bezoek van het Tenerife Convention Bureau hier op het kantoor, dus zoals gewoonlijk verwachtten we één persoon die snel eventjes kwam voorstellen wat er in Tenerife allemaal te zien was. (een klein beetje) Groot was onze verbazing dan ook toen er plotseling 5 personen voor de deur stonden; één van het Bureau, en de rest van 5-sterrenhotels uit Tenerife die ook meegereisd waren om hun hotels persoonlijk komen voor te stellen.

Omdat ik de afspraak via mail had bevestigd (en ook de deur was komen opendoen toen ze aanbelden), dacht de señora van het Convention allicht dat ik de baas was van Eventisimo Barcelona, waardoor ze zich dan ook voortdurend naar mij richtte en mij vanalle vragen stelde ("Doen jullie veel evenementen op Tenerife?"), Jerry daarbij compleet negerend. Gelukkig, na enkele "euh-geen-idee-want-ik-ben-de-stagaire"-blikken, en Jerry die alle antwoorden gaf, had ze echter al snel door hoe de vork in de steel zat (behalve dan natuurlijk van dat stagaire-zijn, aangezien Jerry met iedereen over mij spreekt als "mijn nieuwe collega", waarbij ik natuurlijk een zo professioneel mogelijk blik tevoorschijn tover, muhahaha).

decorationEnfin, de laatste nieuwe innovatie in de 5-sterrenhotels in Tenerife (en misschien binnenkort ook in de rest van de wereld?) bleek de "adults-only-zone" te zijn. Verwacht hier geen al te naakte taferelen, maar wel een ruimte exclusief voorbestemd voor hotelgasten die ouder zijn dan 18 jaar, waar ze volledig en in alle rust kunnen genieten van hun (werk)vakantie, zonder het gejengel van kleine kinderen (en dat alles natuurlijk voor "een kleine" meerprijs) - een formule die trouwens vooral erg in trek blijkt te zijn bij zakenreizigers.

Andere nieuwigheid is het kunstmatige aangelegde Siam Park (http://www.siamparktenerife.com/), dat zich wil gaan profileren als het grootste waterpark in Europa. In feite is het niks anders dan een openlucht CenterParcs, maar dan 20 keer groter, met zwembaden, glijbanen, 6 restaurants, een hotel, shopmogelijkheden, en een aangelegd privé-strand met plaats voor 2000 mensen, compleet met kunstmatig zoutwaterzwembad met golven tot 7 meter hoog (speciaal ontwikkeld voor surfers). Het hele park kan trouwens voor een evenement afgehuurd worden, natuurlijk tegen een "prijsje". Misschien een origineel idee voor je volgende verjaardagsfeestje?

De commentaren zijn gesloten.