28-09-08

32) "Amaai, wat een weekend!"

...is de perfecte samenvatting van het 4-dagen-durende-TC-Grupe-Event-van-de-afgelopen-dagen. Momenteel heb ik eventjes de tijd om een zeer kort update te geven over mijn gebeurtenissen. De voorbije dagen heb ik, in chronologische volgorde:

- De bus naar de luchthaven genomen om 8u 's morgens, om daar vervolgens een dag (inderdaad, 12 hele uren) 15 verschillende aankomsten in 2 verschillende terminals te coördineren

- Met een Citroën C3 eerst Plaça Espanya onveilig gemaakt, om daarna via de péage naar Montserrat uiteindelijk op het Circuit van Can Padró terecht te komen, daarbij ontdekkend dat de maximumsnelheid van ons Citroëntje op 110 km/u lag, en 145 km/u wanneer je een berg afrijdt (maar dat doe je eigenlijk best niet want de wagen begint dan te trillen als gek).

- Op het Circuit met enkele Mini Coopers een slipcursus gevolgd, om daarna met een Mini Cooper S aan rotvaart (90 km/u op smalle berweggetjes) naar de WC te gaan, om dan bij terugkomst te ontdekken dat de baas van het event stond te kijken hoe ik veel te snel en met gierende banden tot stilstand kwam, maar wel kon lachen met al die onstuimigheid :)

- Een drifting experience (met gierende banden door de bocht) meegemaakt (dit keer echter als co-piloot) in een BMW M3

- Twee uur in een Tapas Bar doorgebracht, etend en drinkend op kosten van de eigenaars

- Met de fiets van Paseig de Gràcia naar Plaça Reial gereden, en als bij wonder nog voor een taxi aangekomen die 5 minuten eerder dan mij was vertrokken

- Gratis lunch gehad in het restaurant Los Caracoles, en uiteindelijk zelfs 3 dessertjes naar binnen gewerkt

Mm, de rest is momenteel niet meer zo helder allemaal, allicht komt dat door het gebrek aan slaap de laatste dagen, en "werkdagen" van gemakkelijk 14 uur.

Vandaar dat ik nu dringend ga slapen, want morgen word ik weer om 8u verwacht in het centrum van Barcelona. De volgende dagen meer uitgebreide updates, natuurlijk met uitgebreide foto's en video. Hou de blog in de gaten ;)

19:48 Gepost door Michiel Das in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.