25-09-08

31) Deel 3: Fiesta @ Spoedgevallen Hospital Sabadell

Omdat de gebeurtenissen van vorige vrijdag nogal uitgebreid zijn, is het volledige verhaal gesplitst over 3 blogposts; die respectievelijk maandag, woensdag en vrijdag verschijnen. In deel 2 kwam ik uiteindelijk toch nog op het feestje van Ramon terecht. In de discotheek 'Somnis' kreeg Ramon plots telefoon van mijn lief, dat ze een ongeval had gehad en of hij zo snel mogelijk kon komen. Vandaag deel 3.

Consternatie allom na het telefoontje van mijn vriendinnatuurlijk. Ramon besloot onmiddelijk te gaan kijken hoe de toestand eruitzag. 10 Minuten later kreeg ik telefoon van Ramon, met de vraag buiten de rest van de gang te verzamelen, zodat we allemaal naar het ziekenhuis konden gaan, want mijn vriendinen copiloot moesten daar naartoe.  

decorationIn het ziekenhuis van Sabadell kwamen we vlug de feiten te weten; een dronken bestuurder had het rode licht genegeerd, en was had zich zijdelings in de achterkant van de auto van mijn liefgeboord. Gelukkig reed mijn vriendinmaar 60/uur, waardoor enkel de auto beschadigd was, en mijn lief en co-piloot gelukkig (afgezien van zware pijn in nek en rug) geen zware fysieke letsels opgelopen hadden. Enfin, voor ons zat er niets anders op dan te wachtent tot de onderzoeken in het ziekenhuis gedaan waren, om mijn vriendinen co-piloot dan naar huis te brengen.Toen om 5u 's morgens echter nog altijd in de wachtzaal zaten op verder nieuws, besloot de rest maar te gaan slapen. Ramon en ik bleven nog, aangezien Ramon de enige was die nog 2 plaatsen vrij had in zijn auto.

decorationHoewel mijn vriendinen co-piloot de enige waren die op dat ogenblik behandeld werden op de Spoedafdeling, en hoewel er 4 verplegers en 2 dokters aanwezig waren op de afdeling, was er om 6u nog altijd niets gebeurd, en ook niet om 7u of 7:30u. Blijkbaar was er maar verpleger op de afdeling die zich met onze case bezighield; de rest zat gewoon in hun hokje en kwamen enkel in actie wanneer we met meer dan 2 personen de verpleegruimte ingingen (wan "dat was verboden"). On-voor-stelbaar gewoon, rond 3:30u was mijn liefaangekomen op de afdeling, en 4 uur later lag ze daar nog altijd te wachten op een onderzoek, terwijl de verplegers en dokters zich rustig bezighielden met allerlei futiliteiten.

Toen om 8u nog altijd niets gebeurd was, besloot Ramon mij maar naar huis te brengen. Op 2 minuten van Rubí kregen we plots telefoon van mijn vriendin, dat ze net onderzocht was en er niets ernstigs te vinden was, en dat ze naar huis kon. Dus Ramon mij afgezet, terug naar het ziekenhuis, met mijn liefnaar huis, en dan richting Rubí, waar hij om 9u aankwam. Enfin, we hebben allebei tot 17u geslapen vandaag, en nu gaan we opnieuw een poging ondernemen. Volgende week alvast afspraak in het Ziekenhuis van Mira-Sol, voor een nieuwe 24-urenparty :-)!

De commentaren zijn gesloten.