24-09-08

30) Deel 2: Feestje in Sant Cugat

Omdat de gebeurtenissen van vorige vrijdag nogal uitgebreid zijn, is het volledige verhaal gesplitst over 3 blogposts; die respectievelijk maandag, woensdag en vrijdag verschijnen. In deel 1 ging ik na het etentje in El Xalet de Montjuïc naar de trein, op weg naar Sant Cugat, waar het verjaardagsfeestje van Ramon plaatsvond. In La Floresta kreeg ik plots telefoon van Norma. Vandaag deel 2.

 

In La Floresta krijg ik plots telefoon van Norma om te vragen waar ik ben:

- Norma: "Hey Michiel, waar ben je nu?"

- Ik: "Hey Norma, in La Floresta."

- Norma: "Ok, stap nu uit." 

- Ik: "Nu, jamaar in La Floresta?"

- Norma: "Jaja, stap maar uit."

- Ik: "Ok, ik sta buiten."

- Norma: "Ah nee nee, sorry, stap terug in!"

- Ik: "Jamaar, wat is het nu; in of uit?"

- Norma: "Euh, momentje (overleg op de achtergrond met mijn vriendin- zie hieronder)"

- Ik: "Jamaar Norma verdorie, de deuren sluiten!"

-Norma: "Nee, stap terug in!"

- Ik: "Norma, verdorie, ondertussen is de trein al vertrokken hè!"

Indien je nu denkt dat Norma een beetje geestesziek is, kan ik je in ieder geval geruststellen; er bleek enkel een miscommunicatie te zijn tussen miijn vriendin(vriendin des huizes :)) en Norma. Mijn liefhad Norma namelijk gezegd mij te bellen, met de boodschap haar een missed call te geven wanneer ik in La Floresta (op 5 minuten van Sant Cugat) was, zodat mijn vriendinal met de auto naar het station Sant Cugat kon komen om mij op te pikken. Norma had dat dus duidelijk een beetje anders begrepen :-D.

In ieder geval, midden in mijn gesprek had mijn liefde miscommunicatie van Norma ontdekt, maar toen was het al te laat. Daarom besloot ze (gelukkig voor mij) mij te komen oppikken in La Floresta, zodat ik uiteindelijk toch rond 23.20u op het feestje van Ramon was. Na de zang, taart en cadeautjes besloten we dan maar met de hele groep naar de discotheek 'Somnis' (Catalaans voor 'Dromen') te gaan in Cerdanyola. Daar werden we aan de ingang al onmiddelijk geconfronteerd met 4 dronken Catalanen die elkaar in ware Matrix-stijl aan het afmaken waren, zo erg zelfs dat de security niet tussenkwam en rustig de politie aan het bellen waren.

Enfin, na een paar uur in 'Somnis' besloot mijn vriendinen nog 2 anderen het voor gezien te houden. De harde kern (allé, de rest dus) ging rustig verder op het ritme van de verschillende Canciones Españoles (en op een bepaald moment zelfs Rammstein - in Spanje?) :-D

Plotseling kreeg Ramon een telefoontje van mijn lief, dat ze een ongeval had gehad, en of hij direct wilde komen...

(to be continued)

De commentaren zijn gesloten.