01-08-08

3) Dag één bij Eventisimo.

En voilà, zonet mijn allereerste werkdag bij Eventisimo beïndigd. Het was wel plezant eigenlijk, om 10 uur afgesproken op kantoor, bleek dat alleen Bérénice (uit Frankrijk) daar was terwijl ik toch al een zowat volledig volzet kantoor had verwacht. Enfin, een uur later kwam Jerry (zowat de baas) dan ook aan. Voor de rest zou er niemand meer komen (augustus is momenteel erg rustig, vandaar).

Wel een gekke kerel eigenlijk die Jerry, en ik veronderstel dat ik niet de enige ben die dat zal zeggen; ik heb althans nog nooit een Duitser van Afrikaanse afkomst gezien die dan ook nog eens Spaans spreekt en kampt met een enorme snotvalling - en dat allemaal tegelijk :)

Enfin, ik heb een paar presentaties over hotels in Barcelona bekeken (de grote 5-sterrenhotels, that is), daarna heb ik al een paar mails gestuurd voor enkele personen die incentive-trips voor hun personeel willen plannen in Barcelona, een paar uur daarna stuurde Jerry me naar Plaça Espanya om een paar foto's te maken van een plek waar BicingBarcelona een nieuw 'fietshokje' wil neerplanten. Terug op kantoor heb ik dan nog een paar mails zitten versturen voor een Nederlands IT-bedrijf dat in maart van plan is naar Barcelona af te zakken. En toen was het plotseling alweer 19 uur. Een vervolg van mijn 'aventuras de trabajo' volgende week!

Hasta luego!

21:59 Gepost door Michiel Das in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) | Tags: eventisimo dag 1 een michiel das |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.